La consumidora rebel: Un vestit verd però no tant

no disponible

4 comments

 1. Marta dice:

  Quina pena que no sigui tal i com el pintaven i a més de la Xina.
  M’ha agradat llegir que com tu busques peces noves es exactament com ho faig jo, tot i que busco en diferents llocs i diferents cases.

  • Imma Tortajada Imma Tortajada dice:

   Si que era tal com el pintaven: molt maco! Senzillament al web no informen on estan fets els productes i trobo que ś una informació fonamental per prendre una decisió. I on busques les peces. Potser ens podries donar alguna bona idea :-). Una abraçada

 2. Bea Valdivia dice:

  Hola: Conec personalment al creador de Skunkfunk i encara que la seva fabricació és a la Xina, està feta en bones condicions laborals. Precissamente quan va començar a fabricar a aquest país va èsser quan va fer un canvi de pensament i producció a una fabricació més sostenible. Pots estar tranquilo.la.
  I enrecordat que a la botiga de Moda en Positivo, també pots trobar opcions de moda sostenible. Salutacions,

  • Imma Tortajada Imma Tortajada dice:

   Moltes gràcies per la info, estic més tranquil.la. També segueixo pensant que no és molt eco produir a la Xina però també sóc conscient que fer canvis no és fàcil ni per a les persones ni per a les organitzacions.

   D’altra banda, sempre tinc en compte Moda en positivo, també com a compradora. Sovint consultonla vostra web i Facebook. Em falta visitar-vos més sovint i desvirtualitzar-nos una estoneta. ;-).
   No dubtis a informsr -nos de novetats i activitats. Petonets

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *