La consumidora rebel: planificació, primer manament del consum sostenible

4 comments

 1. Oriol dice:

  Molt rebé, menys consum, més local, més planificat! Què difícil conjugar els reis i les rebaixes amb la cultura de regalar alegria mitjançant els regals als infants (i no), i amb els microsous. Aix, seguirem intentant-ho! Merci per les idees!

  • Imma Tortajada Imma Tortajada dice:

   Gràcies.Sempre dic que no és fàcil perquè no interessa posar-nos-ho fàcil però penso que cada compra és un vot així que fem els que poguem a favor del món que volem, no?

 2. lidia dice:

  Jo també vaig anar de rebaixes a buscar unes botes negres a una sabateria de Gran d Gracia però vaig acabar amb uns botins granate Pep Monjo, fets a Spain. La planificació sempre és bona (la meva costella encarrega els Reis a l,octubre decidint que el que demanin les nenes al desembre és prescindible), però la flexibilitat també pot ajudar a un consum sostenible. Si vols marques de qualitat a preu raonable (ergo rebaixes) també has d’adaptar-te al que pugui quedar de la teva talla.

  • Imma Tortajada Imma Tortajada dice:

   Gràcies Lídia. Prenc nota de Pep Monjo. A la seva web posa que és un dissenyador fill de sabaters i que les seves peces es fan a mà a un aller tradicional d’Inca (Mallorca). Té models molt xulos (però no botes de canya alta, si més no per aquest hivern). Ja m’ensenyaràs els teus botins 😉

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *