(Català) Anàlisi crispetera de Tarajal, la pel·lícula

no disponible

2 comments

  1. Vicenç dice:

    La realitat es que no ho volem saber. Ningú vol conèixer del tot com és la realitat perque la resposta ens avergonyeix. Per poder viure com vivim a Occident, tres quartes parts de la població mundial ha de viure pitjor o molt pitjor.
    Hem de consumir els seus recursos a baix cost, la qual cosa implica que els habitants d’aquest païssos no poden augmentar el seu nivell de vida perque llavors competiriem per aquests recursos.
    Encara que alguns estiguèssin disposats a canviar les coses, serien una minoria en una societat i ràpidament eclipsats. S’imposa un canvi de mentalitat o la extinció de alguns o de tots, d’una banda, o de l’altre. El temps ho dirà, i alguns ho veuran, i altres no.

    • Completament d’acord. L’imperialisme i l’esclavisme com a sistema econòmic es ben viu. El nostre estil de vida s’hi basa en ell i no estem disposats a renunciar-hi. No tots hi tenim les mateixes responsabilitats i també en patim les conseqüències però el balanç és que som uns privilegiats perquè materialent és impossible que tot els habitants del planeta visquin com vivim nosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *